Σήμερα στις 20:00 η παρουσίαση, πως θα την δείτε…

Σήμερα η εταιρεία από το Cupertino θα παρουσιάσει τον διάδοχο του iPhone 6S, το iPhone 7 – και όχι μόνο, καθώς στην ίδια παρουσίαση θα δούμε το νέο Apple Watch 2, αλλά και κάποια νέα μοντέλα ακουστικών Beats by Dre, ενώ μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και στις υπηρεσίες. Η παρουσίαση θα φιλοξενηθεί στο Bill Graham Civic Auditorium του San Francisco και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

wwdc2105_02

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το event με τίτλο “See you on the 7th” μέσα από Live Streaming, πατώντας εδώ. Για να το δείτε θα πρέπει να έχετε Safari με iOS => 7.0, Mac Safari => 6.0.5 με OS X => v10.8.5, ή PC με Microsoft Edge & Windows 10. Αν θέλετε να το δείτε μέσω του Apple TV, θα πρέπει να διαθέτετε Apple TV (2G ή 3G) με OS => 6.2 ή Apple TV 4G.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε το keynote και θα ετοιμάσουμε τα σχετικά άρθρα με πληροφορίες για όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*