Τι περιμένουμε να δούμε την Τετάρτη 7/9/2016…

Μεθαύριο η εταιρεία από το Cupertino αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 7, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στα 32GB, στα 128GB & στα 256GB και στην συσκευασία οι χρήστες θα βρουν τα νέα lighting earpods, εξαιτίας της απουσίας της κλασσικής audio θύρας των 3.5mm – κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει την εταιρεία στην προσθήκη ενός επιπλέον αντάπτορα “Lightning to Headphone Jack”, στη συσκευασία της συσκευής.

watch2

Η περίπτωση της έκδοσης Pro δείχνει να απομακρύνεται και έτσι φαίνεται πως θα δούμε μόνο τα μοντέλα iPhone 7 & iPhone 7 Plus. Επιπλέον αυτή την φορά τα πράγματα δείχνουν πως και το μικρότερο μοντέλο των 4.7 ιντσών θα διαθέτει τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας. Θα πρέπει να σας θυμίσουμε πως προς το παρόν, μόνο τα Plus μοντέλα των 5.5 ιντσών διαθέτουν Optical Image Stabilization.

Πολύ πιθανά στην ίδια παρουσίαση να δούμε και το νέο Apple Watch 2, που θα διαθέτει μπαταρία με αυξημένη χωρητικότητα – κάτι που είναι αναμενόμενο καθώς το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις εξαιτίας του αυτόνομου GPS.

Αν υπολογίσουμε και τον νέο επεξεργαστή χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης της TSMC – ο οποίος φημολογείται πως θα είναι κατασκευασμένος στα 16 νανόμετρα, έναντι του σημερινού επεξεργαστή της Samsung που είναι στα 28 νανόμετρα -, τότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές αρκετές ώρες επιπλέον λειτουργίας.

Δυστυχώς όμως και αυτή την φορά το Apple Watch δεν θα διαθέτει GSM συνδεσιμότητα, κάτι που σημαίνει πως το Apple Watch 2 θα συνεχίσει να εξαρτάται από το iPhone. Ένα πιθανό “απογαλακτισμό” της συσκευής από το iPhone μπορεί να τον δούμε τον επόμενο χρόνο.

Το νέο iOS 10 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα που διανύουμε, θα προσφέρει μια νέα lockscreen, η οποία θα διαθέτει widgets τα οποία εμφανίζονται με swipe από τα αριστερά, ακόμη πιο βελτιωμένα notifications, ξεχωριστό πάνελ για την διαχείριση της μουσικής, ενεργοποίηση της οθόνης με το ανασήκωμα του iPhone, ενώ το “Slide to Unlock” έχει πλέον αντικατασταθεί με το “Press Home to Unlock”.

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως που θα προσφέρει και αυτή η έκδοση του iOS, είναι ο σεβασμός στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και όπως τόνισε η εταιρεία από το Cupertino στο τέλος της παρουσίασης, όλη η ανάλυση των δεδομένων και οι σχετικοί αλγόριθμοι τρέχουν απευθείας μέσα στην συσκευή, ενώ η επικοινωνία διασφαλίζεται με end-to-end κρυπτογράφηση. Περισσότερα για το iOS 10 θα βρείτε πατώντας εδώ.

Τέλος η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει νέα μοντέλα ακουστικών Beats by Dre, παράλληλα με τα νέα Lightning ακουστικά. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*