Η Apple παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του iOS 10

Η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα γίνουν διαθέσιμα στο iOS 10. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο συνέδριο Black Hat USA 2016 – εκεί όπου εκατοντάδες από τους κορυφαίους επαγγελματίες της ασφάλειας υπολογιστών από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν και φέτος – και θα συμπεριλαμβάνει τη νέα λειτουργία Auto Unlock του επερχόμενου iOS.

securityback

O μηχανικός Ivan Krstic θα δώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες, ενώ μεταξύ των άλλων τόσο το HomeKit, όσο και το iCloud Keychain θα συμπεριληφθούν στην παρουσίαση, δίνοντας έτσι στους προγραμματιστές μια εικόνα για το πως η εταιρεία από το Cupertino είναι σε θέση να εξασφαλίσει τους κωδικούς πρόσβασης του χρήστη και τα στοιχεία των πιστωτικών του καρτών.

With over a billion active devices and in-depth security protections spanning every layer from silicon to software, Apple works to advance the state of the art in mobile security with every release of iOS. We will discuss three iOS security mechanisms in unprecedented technical detail, offering the first public discussion of one of them new to iOS 10.

Το συνέδριο Black Hat USA 2016 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mandalay Bay στο Las Vegas, από τις 30 Ιουλίου 2016, έως τις 4 Αυγούστου 2016, με τα εισιτήρια να κοστίζουν $2595 ανά άτομο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*