Από τα 32GB θα ξεκινά το επόμενο iPhone(!?)

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες φήμες που έκαναν λόγο για πολύ μικρές εξωτερικές διαφορές του επόμενου iPhone, σε σχέση με το iPhone 6S, αλλά και για απουσία της κλασικής εξόδου ακουστικών των 3.5mm. Αν μας διαβάζετε συχνά, θα πρέπει να μην σας έκαναν και ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς πρόκειται για πληροφορίες για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει με αυτό και αυτό το θέμα.

iphone-no-jack

Πρόσφατα το 9to5mac ανέβασε ένα άρθρο κάνοντας λόγο για δύο νέες και εξίσου σημαντικές πληροφορίες/φήμες. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να μην δούμε συσκευές με χωρητικότητα στα 16GB, καθώς τα νέα μοντέλα εικάζεται θα ξεκινάνε από τα 32GB και θα φτάνουν μέχρι και τα 256GB!

With the iPhone 7 rumors in full force now following WWDC this month and the unveiling of iOS 10, the latest might be our first look at pricing for the device. An unconfirmed leak from Weibo (via PocketNow), where info from the Chinese supply chain has been known to appear in the past, shows alleged iPhone 7 pricing that has a new 256GB model will almost retain pricing of the current top of the line 128GB model.

Σε ότι αφορά την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας από το Cupertino, το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει τις ίδιες τιμές με τα 6S/6S Plus, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια Pro έκδοση. Ολόκληρο το άρθρο του 9to5mac μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*