Γνωρίστε το watchOS 3 με μια ματιά! [Video]

Μαζί με το iOS 10, η εταιρεία από το Cupertino παρουσίασε το watchOS 3. Μπορεί η Apple να θεωρεί ότι το νέο iOS είναι η… μητέρα των αναβαθμίσεων, αλλά οι χρήστες του wareable της Apple θα βιώσουν πιο σημαντικές αλλαγές, καθώς το νέο watchOS 3 μπορεί να διατηρεί τις αγαπημένες εφαρμογές τους στη μνήμη, ενώ υποστηρίζει background refresh δεδομένων για άμεση απόκριση κατά το άνοιγμα τους.

watchos3

Επιπλέον διαθέτει νέο Control Center το οποίο ανοίγει όπως και στο iOS – δηλαδή με swipe από το κάτω μέρος της οθόνης -, ενώ το πλαϊνό κουμπί τώρα ανοίγει το Dock αντί για το Communications. Υπάρχουν πολλά νέα watch faces και η εναλλαγή τους μπορεί να γίνει με swipe. Με στόχο το gamify της καθημερινής σας δραστηριότητας, τώρα υπάρχει και η δυνατότητα διαμοιρασμού των στοιχείων των Activity Rings. Επίσης με την χρήση του πληκτρολογίου Scribble μπορείτε να σχεδιάζετε γράμματα στην οθόνη.

Με τη νέα λειτουργία SOS προσφέρεται η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με τον εκάστοτε αριθμό έκτακτης ανάγκης, αλλά και με επαφές που έχετε δηλώσει – γνωστοποιώντας ακόμη και την τρέχουσα τοποθεσία σας -, ενώ το Apple Pay γίνεται και στο watchOS 3 διαθέσιμο σε 3rd-party εφαρμογές. Η νέα εφαρμογή Breathe έρχεται για σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μέσα από μια σειρά από βαθιές αναπνοές, με την λειτουργία Auto Unlock μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στον Mac σας – εφόσον φοράτε το Apple Watch -, ενώ τέλος μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις υποστηριζόμενες HomeKIT συσκευές, απευθείας από το ρολόι σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*