Δοκιμάσαμε το Leawo iOS Data Recovery

Είναι κάποιες φορές που μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε για κάποια δεδομένα στην iOS συσκευή σας ή σε κάποιο backup στον Η/Υ σας – δεδομένα όπως MMS & SMS μηνύματα και επαφές, που διαγράψατε κατά λάθος. Πρόσφατα δοκιμάσαμε το Leawo iOS Data Recovery και μπορούμε να σας πούμε από πρώτο χέρι πως αποτελεί μια πρώτης τάξεως λύση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

ios-data-recovery-l

Lost all the invaluable photos, significant MMS & SMS messages, important contacts, and recorded videos in the blink of an eye? Stricken with the stupid wrong deletion or unexpected corruption of your iPhone, iPad and iPod touch? No matter what the data killers of your iOS devices are, the first aid method of data recovery is here – Leawo iOS Data Recovery.

– Recover lost data from iPhone, iPad & iPod touch directly
– Retrieve files from iTunes and iCloud backup even for lost or broken iOS devices
– Restore 12 types of data, including photos, videos, SMS & MMS messages, contacts, call history, notes, calendar, etc.
– Fully support all iPhone, iPad & iPod touch models, iPhone 6S/6S Plus included
– Totally compatible with all iOS versions
– Get back deleted, formatted & damaged data due to various reasons
– Fast data scan & analysis and versatile file preview, search & filter

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και πιο πάνω μπορείτε να αναζητήσετε μέχρι και 12 διαφορετικούς τύπους αρχείων όπως είναι οι φωτογραφίες, το ιστορικό των κλήσεων, οι σημειώσεις, οι καταχωρήσεις του ημερολογίου κ.λ.π. Εμείς το δοκιμάσαμε τόσο σε iOS συσκευές, όσο και σε κάποια iTunes Backup και προσπελάσαμε με επιτυχία τα δεδομένα μας.

Το εργαλείο κοστίζει $59.95 και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σχετική ιστοσελίδα, πατώντας εδώ – ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*