Δείτε ζωντανά το keynote της Apple, σήμερα στις 19:00!

Σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα μεταδοθεί ζωντανά η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple. Στο σημερινό event αναμένεται μεταξύ των άλλων να ανακοινωθεί το νέο iPad Pro των 9.7 ιντσών, αλλά και το νέο iPhone SE με την οθόνη των 4 ιντσών. Πατώντας εδώ μπορείτε να συνδεθείτε στην σχετική σελίδα με τα events της εταιρείας από το Cupertino και να δείτε το keynote.

iphoneseloop

Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).

Η παρουσίαση έχει τον τίτλο Let us loop you in και είναι πολύ πιθανό εκτός των νέων προϊόντων, η Apple να προχωρήσει σε μια σχετική ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που εγκυμονεί η πλήρης πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – αναφερόμαστε φυσικά στην πρόσφατη δικαστική απόφαση που την υποχρεώνει να αναπτύξει μια “κερκόπορτα” στο iOS και στη συνέχεια να παραδώσει το λογισμικό στο FBI.

Παράλληλα θα προσπαθήσει να πιέσει έμμεσα και τις αρμόδιες αρχές, καθώς αύριο θα λάβει χώρα η ακροαματική διαδικασία της έφεσης που έχει υποβάλει η Apple εναντίον της πιο πάνω απόφασης. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*