Κερδίστε promo codes του Done: Count Everything!

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας όταν παρουσιάζουμε την εφαρμογή ενός Developer που έκανε τα πρώτα του βήματα μέσα από τα σεμινάρια για την δημιουργία εφαρμογών για iOS συσκευές με την χρήση του Xcode και τα οποία διοργανώνουμε στην άρτια διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων του iStorm. Το Done: Count Everything! του Κώστα Φίλιου αποτελεί μια τέτοια περίπτωση.

Mobile-Advertising

Το Done: Count Everything! σας επιτρέπει να οργανώσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, κοστίζει 1.99 Ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ. Σήμερα δεν θα σας πούμε περισσότερα για την εφαρμογή, αλλά λέμε να προσφέρουμε 5 promo codes στους φίλους της iAppsHellas! Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε την εφαρμογή.

Κάντε μας “Like” στο FaceBook, αφήστε εδώ το σχόλιο σας για την εφαρμογή – μαζί με ένα valid email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε – και μπείτε στην κλήρωση! Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Κυριακή 17/1/2016 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail την Δευτέρα 18/1/2016.

Καλή επιτυχία!

Υ.Γ.: Στην καταχώρηση του σχολίου δεν εμφανίζεται το email σας στους υπόλοιπους αναγνώστες. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links, αλλά και να μας αφήσετε τα σχόλιά σας.

12 comments

 • 18/01/2016 at 23:55 // Reply

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας. Οι νικητές είναι οι παρακάτω:

  Χατζηδιαλεκτός Θεόδωρος
  dina
  Αγγελική Σπηλιοπούλου
  Μίνα Κ
  Stavros K.

  Οι νικητές θα ενημερωθούν με email. Σας περιμένουμε και πάλι στην σελίδα μας για ότι νεότερο για το iOS, με αποκλειστικά reviews και πολλούς διαγωνισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*