Δοκιμάσαμε το Riff Maestro και μας εντυπωσίασε! [Video]

Αν είστε φίλος της μουσικής και παίζετε κιθάρα – ή κάποιο άλλο μουσικό όργανο τέλος πάντων – τότε το συγκεκριμένο θέμα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν έχετε προσπαθήσει να βγάλετε ένα δύσκολο σόλο στην κιθάρα, ή θέλετε να βρείτε γρήγορα και εύκολα τα ακόρντα από κάποιο τραγούδι, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το Riff Maestro – την νέα εφαρμογή που μπορεί να κάνει την ζωή του μουσικού πιο εύκολη.

Introducing Riff Maestro, the amazing free riff learning app for iPhone, iPad, iPod touch and Android that puts the power of your own personal guitar instructor right in your pocket. Now you can load up your favorite songs, set loop points, slow down riffs and pick ‘em out note for note until you’re a maestro yourself.

Η νέα υλοποίηση της IK Multimedia είναι απλή στην χρήση και έτσι αφού φορτώσετε το τραγούδι που σας ενδιαφέρει από την εφαρμογή Μουσική του iOS, μπορείτε να επιλέξετε το μέρος του τραγουδιού που σας ενδιαφέρει, το οποίο θα επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε τι… παίζει ο άνθρωπος! Ο σημαντικότερος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι η δυνατότητα της επιβράδυνσης του θέματος, χωρίς όμως να αλλάξει ο τόνος του τραγουδιού.

Αν μάλιστα επιλέξετε την αγορά μέσω της εφαρμογής κάποιων επιπλέον ευκολιών, θα μπορείτε για παράδειγμα να δείτε τα βασικά ακόρντα του θέματος, αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι δυνατότητα της αλλαγής κλειδιού, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξετε κούρδισμα. Εμείς δοκιμάσαμε την εφαρμογή και έχουμε μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από το σχετικό βίντεο.

Η εφαρμογή διαθέσιμη τόσο στο iPhone, όσο και στο iPad και αξίζει να την κατεβάσετε στην συσκευή, πατώντας εδώ – ακόμη και οι δωρεάν ευκολίες θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*