Ένα βήμα πιο κοντά στο Apple Car(!?)

Ίσως σε μερικά χρόνια να μην βλέπουμε μόνο σε αυτοκόλλητο το logo της Apple στα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του macrumors η εταιρεία από το Cupertino καταχώρησε πριν από λίγο καιρό – τον Σεπτέμβριο του 2015 για την ακρίβεια – τα domains apple.car, apple.cars και apple.auto και όπως είναι φυσικό αυτό μας παραπέμπει στο project Titan – που αφορά ένα ημιαυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Apple iCar

Apple has registered a trio of auto-related top-level domain names, including apple.car, apple.cars and apple.auto. Whois records updated on January 8 show that Apple registered the domains through sponsoring registrar MarkMonitor Inc. in December 2015, although the addresses are not yet active.

The domains could be related to CarPlay, but there will naturally be speculation about their possible relation to Apple’s much-rumored electric vehicle plans. Multiple reports over the past year said Apple has a secretive team of hundreds working on an electric vehicle with a prospective 2019 or 2020 shipping date.

There is increasing evidence that Apple is at least exploring the auto industry, including the iPhone maker’s discussions with a secure Bay Area testing facility for connected and autonomous vehicles and the company’s August meeting with the California DMV to review self-driving vehicle regulations.

Πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα το οποίο εικάζεται πως θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019 από την Apple – άλλωστε αυτός πρέπει να είναι λογικά και ο λόγος που η εταιρεία προσλαμβάνει πρώην στελέχη της Tesla, της Ford και της GM, αλλά και άλλους επιστήμονες από το χώρο της πληροφορικής.

Πάντα βέβαια παίζει και το σενάριο να θέλει να χρησιμοποιήσει τα domains για τις ανάγκες προώθησης του CarPlay, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι την στιγμή που θα ανοίγεις την πόρτα του Apple αυτοκινήτου και θα λες απλά που θες να πας! Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*