Δήμος Περιστερίου: Διαθέσιμη η νέα έκδοση της iOS εφαρμογής

Είμαστε ήδη στον τελευταίο μήνα του έτους και σιγά σιγά οι πόλεις έχουν αρχίσει να βάζουν τα γιορτινά τους. Στο Περιστέρι έχουν ήδη ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο event και προσκαλούν τους δημότες στις 11/12 και ώρα 18:00 στην πλατεία Δημαρχείου, όπου και θα ανάψουν το δένδρο της πόλης. Κάτι για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε και μέσα από την νέα έκδοση της επίσημης εφαρμογής του Δήμου.

peristerixmas1

Η νέα έκδοση της εφαρμογής για το iOS έγινε πρόσφατα διαθέσιμη και μεταξύ των άλλων σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα σημεία ενδιαφέροντος, χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξετε την εφαρμογή – πληκτρολογώντας απλώς στο Spotlight, κάποια γράμματα από τον τίτλο, την διεύθυνση ή το τηλέφωνο. Πατώντας επάνω στο σημείο ενδιαφέροντος, η εφαρμογή ανοίγει απευθείας σε αυτό και προσφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη τόσο στο iOS – πατήστε εδώ -, όσο και στο Android – πατήστε εδώ -, του οποίου η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*