Αναζήτηση και μέσω Spotlight για το Δήμο Καλλιθέας…

Το νέο λειτουργικό της εταιρείας από το Cupertino κρύβει πολλές βελτιώσεις. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου μέσω του Spotlight, ακόμη και μέσα στην εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες – αρκεί οι προγραμματιστές να έχουν χρησιμοποιήσει ταν νέα APIs που είναι διαθέσιμα για αυτό τον σκοπό, προσφέροντας έτσι ένα ακόμη πιο ομογενοποιημένο περιβάλλον χρήσης.

kallithea

Η νέα έκδοση της επίσημης εφαρμογής του Δήμου της Καλλιθέας για το iOS που έγινε πρόσφατα διαθέσιμη, σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα σημεία ενδιαφέροντος, χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξετε την εφαρμογή – πληκτρολογώντας απλώς στο Spotlight, κάποια γράμματα από τον τίτλο, την διεύθυνση ή το τηλέφωνο. Πατώντας επάνω στο σημείο ενδιαφέροντος, η εφαρμογή ανοίγει απευθείας σε αυτό και προσφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες!

Η υλοποίηση του Δήμου της Καλλιθέας έχει σαν στόχο της να ενημερώσει τον δημότη για τις δράσεις της δημοτικής αρχής και κάνει χρήση της τεχνολογίας iBeacon της Apple – που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Bluetooth Low Energy – και προσφέρει αμφίδρομη ασύρματη επικοινωνία και πληροφόρηση σε διάφορες αποστάσεις.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη τόσο στο iOS – πατήστε εδώ -, όσο και στο Android – πατήστε εδώ -, του οποίου η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*