Διαθέσιμη η νέα έκδοση της εφαρμογής μας για το iOS

Αν θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα όλα τα νέα που αφορούν το λειτουργικό της Apple για φορητές συσκευές, τότε θα βρείτε την υλοποίησή που ετοιμάσαμε για το iOS, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μέσα από ένα μοντέρνο περιβάλλον με εντυπωσιακά animations και transparent αντικείμενα, η νέα έκδοση 1.5.15 έγινε πρόσφατα διαθέσιμη στο AppStore και σας περιμένει να την δοκιμάσετε.

woman-iphone_n2

Η νέα έκδοση έρχεται με μικρές βελτιώσεις που αφορούν την λειτουργία της εφαρμογής στο νέο iOS 9, αλλά εμείς σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα βήματα ώστε να κάνουμε την υλοποίησή μας πιο χρηστική. Από την άλλη, είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε προσθήκη θα σας εξυπηρετούσε και θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη… περιμένουμε λοιπόν τις προτάσεις σας!

H εφαρμογή μας σας ενημερώνει για τα νέα που αφορούν το iOS, σας επιτρέπει να γνωρίσετε τις δραστηρίοτητες της δημιουργικής ομάδας της iAppsHellas, προσφέρει ένα chat room μέσω του οποίου μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπόλοιπους φίλους της εφαρμογής και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*