Διαθέσιμη η νέα έκδοση της εφαρμογής του Δήμου Καλλιθέας

Η υλοποίηση του Δήμου της Καλλιθέας έγινε πριν από μερικούς μήνες διαθέσιμη και έχει σαν στόχο της να ενημερώσει τον δημότη για τις δράσεις της δημοτικής αρχής. Η εφαρμογή που φέρει την σφραγίδα της Enginius, κάνει χρήση της τεχνολογίας iBeacon της Apple – που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Bluetooth Low Energy – και προσφέρει αμφίδρομη ασύρματη επικοινωνία και πληροφόρηση σε διάφορες αποστάσεις.

ibeacon_logo

Η νέα έκδοση της εφαρμογής για το iOS που έγινε πριν από λίγο διαθέσιμη προσφέρει ένα βελτιωμένο ιστορικό ειδοποιήσεων, ώστε να μην χάνετε καμία ειδοποίηση και κανένα event. Επιπλέον η νέα έκδοση προσφέρει την δυνατότητα της γνωστοποίησης των νέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε τους φίλους σας για εκδηλώσεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν – μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη τόσο στο iOS – πατήστε εδώ -, όσο και στο Android – πατήστε εδώ -, του οποίου η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*