Το iPhone 6… ξεπερνά εύκολα το Note 5! [Video]

Ο συνδυασμός του αποτελεσματικού λογισμικού με το κατάλληλο… σίδερο, είναι η επιλογή της Apple όλα αυτά τα χρόνια. Οι πολλοί πυρήνες και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μόνο για εντυπωσιασμό, όταν δεν μπορούν να αξιοποιηθούν όπως πρέπει από το λειτουργικό σύστημα. Το παρακάτω συγκριτικό βίντεο αποδεικνύει στην πράξη αυτά που αναφέρουμε στην αρχή του άρθρου.

iphone6note5

The App Life Cycle

Apps are a sophisticated interplay between your custom code and the system frameworks. The system frameworks provide the basic infrastructure that all apps need to run, and you provide the code required to customize that infrastructure and give the app the look and feel you want.

Background Execution

When the user is not actively using your app, the system moves it to the background state. For many apps, the background state is just a brief stop on the way to the app being suspended. Suspending apps is a way of improving battery life it also allows the system to devote important system resources to the new foreground app that has drawn the user’s attention.

Η καλύτερη διαχείριση της μνήμης, αλλά και γενικότερα των διαθέσιμων πόρων από το iPhone 6 – που στην πραγματικότητα έχει υποδεέστερο hardware από το Note 5 – προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης στην πράξη. Το βίντεο ετοίμασαν τα παιδιά του DroidModderX και τα λόγια είναι περιττά. Περισσότερα για την διαχείριση της μνήμης από το iOS μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ και εδώ.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας, οπότε αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας, αλλά και να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*