Το iOS 8 έφτασε το 85% στις συσκευές της Apple

Την προηγούμενη εβδομάδα σας ενημερώσαμε σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν το επερχόμενο iOS 9. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον προκάτοχό του και με την διείσδυση που έχει στις συσκευές που τρέχουν το φορητό λειτουργικό της Apple. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πρόσφατα διαθέσιμη μέσω του Apple Developer Support, το iOS 8 φαίνεται πως τρέχει στο 85% των iOS συσκευών.

iphone61

The App Store for iPhone, iPad, Mac, and Apple Watch makes it simple for users to discover, purchase, and download your apps. If you are ready to distribute apps, the Apple Developer Program provides everything you need to build and distribute apps on the App Store.

Στην ίδια σελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μεταξύ των άλλων να πάρουν πληροφορίες σχετικά με την πορεία της εξέτασης των εφαρμογών που έχουν υποβληθεί στη Apple, ενώ υπάρχει και αρκετό συμβουλευτικό περιεχόμενο. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*