Το HomeKit παίρνει σάρκα και οστά! [Video]

Mε την παρουσίαση του iOS 8, η Apple είχε ανακοινώσει και μια νέα πλατφόρμα για έξυπνα αξεσουάρ σπιτιού – πόρτες, φώτα, διακόπτες κ.λ.π. Με το HomeKit οι χρήστες των iOS συσκευών θα μπορούσαν να ελέγχουν από απόσταση αυτά τα αξεσουάρ, ακόμη και με την χρήση του Siri. Τα πρώτα συμβατά με το HomeKit προϊόντα παρουσιάστηκαν χθες, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του WWDC 2015.

ios_8_homekit

Αρκετοί κατασκευαστές ανακοίνωσαν διάφορες συσκευές που σας επιτρέπουν να χαμηλώστε τα φώτα ή να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του δωματίου σας με την χρήση του iPhone, του iPad ή του iPod Touch. Μία από αυτές τις εταιρίες είναι και η Caséta Wireless, η οποία ανέβασε και το σχετικό βίντεο, ώστε να γνωρίζουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα νέα προϊόντα της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ – όπου μπορείτε να δείτε όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας -, ενώ περιμένουμε και άλλες εταιρείες όπως η Philips και η Honeywell να παρουσιάσουν τις δικές τους σειρές συμβατών συσκευών. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*