Το iOS είναι κυρίαρχο στην αγορά των επιχειρήσεων…

Πρόσφατη έκθεση πιστοποιεί κάτι που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, έχοντας την σχετική εμπειρία από την καθημερινή επαγγελματική μας ενασχόληση. Το iOS κυριαρχεί στις επιχειρήσεις μιας και για το 1ο τρίμηνο του 2015, οι επαγγελματικές ενεργοποιήσεις των iOS συσκευών αντιπροσωπεύουν το 72% – την στιγμή που το μερίδιο του Android βρίσκεται στο 26%, ενώ των Windows Phone μόνο στο 1%.

businessman

Η έρευνα της Good στηρίζεται σε πάνω από 6.200 οργανισμούς και επιχειρήσεις σε 189 χώρες και η επιτυχία του iOS οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην κυκλοφορία του iPhone 6/6 Plus, που είναι η δημοφιλέστερη συσκευή, καταλαμβάνοντας το 26% των ενεργοποιήσεων για το Q1 του 2015.

Σε ότι αφορά τα tablet τώρα, το iOS παραμένει στην κορυφή και κατέχει το 81% των σχετικών ενεργοποιήσεων – αν και παρουσιάζει μια πτώση της τάξης του 4% από το προηγούμενο τρίμηνο και του 11% από την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα Android tablet αντίστοιχα κατέχουν το 15%, ενώ τα tablet που τρέχουν Windows μόνο το 4%.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Good Mobility Index Report Q1 2015, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*