ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: Διαθέσιμη η νέα έκδοση της εφαρμογής

Η επίσημη εφαρμογή της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. που μπορεί να σας προτείνει την ταχύτερη διαδρομή, αλλά και τις μετεπιβιβάσεις που απαιτούνται ώστε να οργανώστε τη διαδρομή σας απλά και να φτάσετε εύκολα στον προορισμό σας, αναβαθμίστηκε και προσφέρει γενικότερες βελτιώσεις στον κώδικα της εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και ένα ελαφρώς αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης.

metrostation2

Η υλοποίηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. επεξεργάζεται τις πληροφορίες και τα δεδομένα δρομολογίων των Σταθερών Συγκοινωνιών της Αθήνας – γραμμές μετρό και τραμ -, προβάλλοντας τις προγραμματισμένες αφίξεις των συρμών σε κάθε σταθμό για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την διαδρομή σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα μέσα σταθερής τροχιάς. Εσείς απλά επιλέγετε από τον γραμμικό χάρτη ή πληκτρολογείτε την αφετηρία και τον προορισμό σας και η εφαρμογή σας ενημερώνει για την βέλτιστη διαδρομή, αλλά και για τα επόμενα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τόσο την Ελληνική όσο και την Αγγλική γλώσσα και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν, πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*