Το νέο βίντεο της Bentley γυρίστηκε με iPhone 6…

Δεν είναι κάτι που δεν έχει ξανακάνει η γνωστή εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων Bentley. Στο παρελθόν είχε γίνει διαθέσιμη μια ταινία μικρού μήκους από την εταιρεία, η οποία είχε γυριστεί με την χρήση iPhone 5S και iPad Air. Το νέο κλιπ της Bentley με την ασπρόμαυρη αισθητική, που γυρίστηκε στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες με την σκηνοθετική αύρα του Austin Reza, κάνει χρήση του iPhone 6.

Bentley_iPhone6

Intelligent Details: The Bespoke Driving Jacket is the second documentary film commissioned by Bentley Motors in the Intelligent Details series. The film features four houses from Savile Row, the internationally renowned home of bespoke tailoring, as they each create a Bespoke Driving Jacket, commissioned by Bentley Motors to mark the occasion of the Savile Row Bespoke exhibition in Washington, D.C.

Intelligent Details: Behind The Scenes explores the technology and film craft used to shoot, edit and create the Intelligent Details series commissioned by Bentley Motors.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον για τους χρήστες των iOS συσκευών είναι το “Behind The Scenes” κλιπ, το οποίο παρουσιάζει τα μυστικά που οδήγησαν στην δημιουργία ενός εξαιρετικού βίντεο. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να δείτε και τα δύο βίντεο, αλλά και να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*