4ο Mobile Marketing Event: Η iAppsHellas ήταν εκεί!

Η Warply – Ελληνική και πρωτοπόρος start-up με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και στο Mobile CRM – διοργάνωσε την 4η ημερίδα Mobile Marketing by Warply, την Τρίτη 31 Μαρτίου, στις 17:30, στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν οι εξελίξεις που φέρνει το Μobile στο λιανεμπόριο και πως αυτό αλλάζει την καθημερινότητα του καταναλωτή-χρήστη κάποιας έξυπνης συσκευής.

mobile-marketing

Στο βήμα ανέβηκαν αρκετές εταιρείες – Τράπεζα Πειραιώς, iStorm, Nestle, First Data & Warply, PharmaPLUS – που παρουσίασαν τις απόψεις και τα σχέδια τους σχετικά με την δυναμική είσοδο του Μobile στο Retail, γεγονός που αλλάζει την εμπειρία του καταναλωτή μέσα στο φυσικό κατάστημα πώλησης. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσίαση της εφαρμογής του iStorm, που μετά την εφαρμογή του Δήμου της Καλλιθέας, ενσωματώνει την τεχνολογία των iBeacons.

Στην εκδήλωση είδαμε και την ειδική εγκατάσταση προσομοίωσης μια νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικών κουπονιών σε κινητά. Οι επισκέπτες μπορούσαν να ζήσουν ολόκληρη την εμπειρία της υλοποίησης – από το ράφι μέχρι και την εξαργύρωση του ηλεκτρονικού κουπονιού.

Ήταν η 4η συνεχόμενη εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνει η Warply, που είχε σαν στόχο την ενίσχυση του Mobile Marketing στην Ελλάδα και την ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με τις τάσεις και τα δεδομένα που ισχύουν στον καινοτόμο αυτό κλάδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*