Τεκμήρια: Σύντομα διαθέσιμη η νέα έκδοση…

Η δημιουργική ομάδα του iAppsHellas σε συνεργασία με τo Δίκτυο εξυπηρέτησης πολιτών της Financial Team, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα.

pen-calc

Η εφαρμογή έχει συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής και η υποστήριξή της από την πλευρά μας δεν έχει σταματήσει ούτε μια ημέρα, προσφέροντας συμβατότητα τόσο στο iOS 8, όσο και στις τελευταίες εκδόσεις του Android. Η υλοποίησή μας εναρμονίζεται με τον Ν.4110/2013, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση που μεταξύ των άλλων θα διαθέτει μικρές βελτιώσεις στο UI, ενώ ταυτόχρονα θα εναρμονίζεται και με τον Ν.4321/2015.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συμπληρώσετε σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και αφού την ενημερώσετε σχετικά με την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, είναι σε θέση να σας παρέχει την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας. Θα την βρείτε στο AppStore πατώντας εδώ – κοστίζει 1.99 Ευρώ, αλλά μέσω του Passbook ο χρήστης μπορεί να κερδίσει έκπτωση 20% στις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν στα γραφεία της Financial Team σε όλη την Ελλάδα -, αλλά και στο Google Play πατώντας εδώ – χωρίς χρέωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*