Η νέα εφαρμογή του iStorm υποστηρίζει iBeacon τεχνολογία…

Η εφαρμογή του iStorm δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών στα καταστήματα με τη χρήση της καινοτόμας iBeacon τεχνολογίας, αλλά και για να επιβραβεύσει όλους τους χρήστες, μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων. Είναι η δεύτερη εφαρμογή που προσφέρει στους Έλληνες χρήστες την δυνατότητα της χρήσης των iBeacons – μετά από την εφαρμογή του Δήμου της Καλλιθέας.

istormapp

Τα iBeacons είναι πομποί bluetooth τοποθετημένοι μέσα στα καταστήματα της εταιρείας και όταν κάποιος χρήστης της εφαρμογής επισκεφθεί το κατάστημα και έχει ανοικτό το bluetooth της iOS συσκευής του, αναλόγως με το σημείο στο οποίο θα κινηθεί, θα λάβει νέα και προσφορές που τον αφορούν.

Επιπλέον, η ίδια η εφαρμογή αποτελεί ένα μοναδικό Loyalty Club. Αναλόγως με τη διαδραστικότητα του κάθε χρήστη αλλά και με τις αγορές του από το κατάστημα, πραγματοποιείται συλλογή πόντων, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά διαφορετικές προσφορές. Η συλλογή των πόντων μπορεί να γίνει μεταξύ άλλων:

– Κατά την εγγραφή ενός χρήστη στο app.
– Συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στο προφίλ.
– Κάνοντας rate την εφαρμογή στο App store.
– Με τη συμμετοχή του σε σεμινάριο σκανάροντας το μοναδικό QRcode που θα του υποδείξει ο ειδικός της Apple.
– Κάνοντας check in σε ένα κατάστημα.
– Με αγορές από τα καταστήματα σκανάροντας το barcode στην απόδειξη.

Τα κουπόνια που διατίθενται στο λανσάρισμα της εφαρμογής, εκτός των εκπτωτικών κουπονιών, περιλαμβάνουν επίσης δώρα και δωροεπιταγές έως και 150€! Επιπλέον και μέσα στην εφαρμογή μπορεί κανείς να διαβάσει τα τελευταία νέα της iStorm, να τσεκάρει το πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων και να περάσει απευθείας στο ημερολόγιο της συσκευής του αυτό που θέλει να παρακολουθήσει, να δει νέα και προτεινόμενα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα και να βρει την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας αλλά και διαδρομές από το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Αξίζει να αναφερθεί πως η νέα εφαρμογή υποστηρίζει και το Passbook. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περάσει το κουπόνι που θέλει να “αγοράσει” στο Passbook και να το δείξει στο κατάστημα κατά την εξαργύρωση. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*