ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.: Με δύο κινήσεις… έφτασες στον προορισμό σου!

Η επίσημη εφαρμογή της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. θα σας προτείνει την ταχύτερη διαδρομή και τις μετεπιβιβάσεις που απαιτούνται ώστε να οργανώστε τη διαδρομή σας απλά και να φτάσετε εύκολα στον προορισμό σας. Επιλέξτε από τον γραμμικό χάρτη ή πληκτρολογήστε την αφετηρία και τον προορισμό σας και πάρτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα προγραμματισμένα δρομολόγια.

metrostation1

Η υλοποίηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. επεξεργάζεται τις πληροφορίες και τα δεδομένα δρομολογίων των Σταθερών Συγκοινωνιών της Αθήνας – γραμμές μετρό και τραμ -, προβάλλοντας τις προγραμματισμένες αφίξεις των συρμών σε κάθε σταθμό για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την διαδρομή σας.

Επιπλέον περιλαμβάνει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες, ενώ με την χρήση των Push Notifications επιτρέπει στην ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. να σας ενημερώνει με όλα τα απαραίτητα νέα που αφορούν την λειτουργία του οργανισμού, ώστε να είστε σε θέση να προγραμματίσετε τις καθημερινές μετακινήσεις σας στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τόσο την Ελληνική όσο και την Αγγλική γλώσσα και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή πατώντας εδώ, ενώ αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*