Το FreshMe γιορτάζει και χαρίζει καλάθια δώρου!

Η υλοποίησή μας που σας επιτρέπει να παραγγείλετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με ένα κλικ από το FreshMe.gr – το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει την απόλυτη φρεσκάδα της φύσης σε φρούτα και λαχανικά στην πόρτα σας – βάζει τα γιορτινά της και χαρίζει δώρα. Κάντε τώρα την παραγγελία σας μέσα από την εφαρμογή μας για iOS συσκευές ή μέσα από site της εταιρείας και πάρτε μέρος στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

[

Αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού

Σκοπός:

1. Η εταιρεία «Freshme.gr» διοργανώνει διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη δύο τυχερών που θα κληρωθούν ανάμεσα από τους συμμετέχοντες μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα ισχύος του Διαγωνισμού.

Συμμετοχή:

2. Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς έχουν όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι του νομού Αττικής, με ηλικία 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στους διαγωνισμούς.

3. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση μιας παραγγελίας από το site της εταιρείας ή από την εφαρμογή για iOS συσκευές.

4. Από τον Διαγωνισμό εξαιρείται το προσωπικό της εταιρείας και των θυγατρικών της, καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω, μέχρι τρίτου βαθμού.

5. Ο Διαγωνισμός ξεκινά από τις 7/12/2014 και λήγει στις 24/12/2014. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25/12/2014 .

Δώρα:

6. Τα δώρα είναι δύο καλάθια δώρου – οι φωτογραφίες των αναρτήσεων αποτελούν δείγματα και όχι τα πραγματικά δώρα -, έναν για τον νικητή του διαγωνισμού που υπέβαλε την παραγγελία του μέσω του site και ένα για τον νικητή του διαγωνισμού που υπέβαλε την παραγγελία του μέσω της iOS εφαρμογής. Τα δώρα δεν μεταβιβάζονται και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με χρηματικό αντίτιμο. Η εταιρία διατηρεί πάντως το δικαίωμα να παραδώσει δώρο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

7. Η παράδοση των δώρων θα γίνει σε ώρα και ημέρα που θα συμφωνηθεί με τους νικητές εντός του ωραρίου των παραδόσεων της εταιρείας και θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31/12/2014.

8. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Facebook, ενώ οι νικητές θα ειδοποιηθούν επίσης μέσω μηνύματος τηλεφωνικής κλήσης.

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις:

9. Υποβάλλοντας συμμετοχή, κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι τα στοιχεία που δήλωσε για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι τα αληθή του στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωσή της έναντι του συμμετέχοντος.

Διάφορα:

10. Οι όροι των Διαγωνισμών δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την εταιρεία. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην σελίδα μας στο Facebook.

11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την αποδοχή και προσχώρηση στο σύνολο των όρων του διαγωνισμού.

12. Στην περίπτωση που η ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαταραχθεί από οποιονδήποτε παράγοντα (π.χ. τεχνικό πρόβλημα, ιός, απάτη) η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να αναστείλει, ακυρώσει ή συνεχίσει το διαγωνισμό.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εφαρμογής επιμελήθηκε η ομάδα του iAppsHellas και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*