Το iAppsHellas στο επίσημο unboxing των iPhone 6/6 Plus!

Τα νέα iPhone 6/6 Plus κυκλοφορούν σήμερα επίσημα στην χώρα μας, αλλά εμείς είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις νέες συσκευές της Apple μια μέρα νωρίτερα, καθώς ήμασταν προσκεκλημένοι στο επίσημο unboxing που διοργανώθηκε στο iStorm στο Golden Hall. Αφού έγινε μια σύντομη παρουσίαση των δυνατοτήτων τους από τους υπεύθυνους τους καταστήματος, μετά ξεκίνησε το hands on!

unbox6_1

unbox6_2

unbox6_3

Οι νέες συσκευές είναι ιδιαίτερα λεπτές, κάτι που το γνωρίζαμε αλλά χθες το διαπιστώσαμε και μόνοι μας, ενώ δείχνουν πολύ στιβαρές – σε αντίθεση με τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με το Bendgate. Το feature που έκλεψε τις καρδιές μας πάντως, ήταν το slo-mo, η νέα δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε αργή ταχύτητα που προσφέρει η Apple στα iPhone 6/6 Plus – και είμαστε σίγουροι πως το διαδίκτυο θα γεμίσει από τέτοια clips.

unbox6_4

unbox6_6

unbox6_5

Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Το event συγκέντρωσε αρκετό κόσμο – παρά το προχωρημένο της ώρας – και η διοργάνωση από την πλευρά του iStorm ήταν άψογη. Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία για την πρόσκληση, ενώ εσείς από σήμερα μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες συσκευές σε ένα από τα 5 καταστήματα του iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*