Σοί δέ θεοί τόσα δοίεν, όσα φρεσί σήσι μενοινάς…

Μην σας μπερδεύει ο τίτλος, καθώς στην δημοτική μεταφράζεται σε “Ας σας χαρίσουν οι θεοί όλα όσα η καρδιά σας ποθεί“. Όμως όσα έδωσαν οι Θεοί, μπορούν να τα πάρουν πίσω και στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως κάπως έτσι σκέφτεται και η Apple. Μια από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις του iOS 8 είναι τα widgets που επιτρέπουν στους Developers να δημιουργούν οποιαδήποτε υλοποίηση στο Notification Center.

widgetlist

@jamesthomson

Apple has told me that Notification Center widgets on iOS cannot perform any calculations, and the current PCalc widget must be removed.

Είπαμε οποιαδήποτε; Γράψτε λάθος καθώς ο James Thomson – δημιουργός του scientific calculator PCalc -, ενημερώθηκε από την Apple πως το iOS 8 widget που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν απλούς υπολογισμούς στο Notification Center θα πρέπει να αφαιρεθεί! Το PCalc – που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ – είναι μια από τις πιο αξιόλογες υλοποιήσεις αυτού του είδους, κοστίζει 8.99 Ευρώ και προσφέρει μια σειρά από ευκολίες και δυνατότητες στους χρήστες.

Η εταιρεία από το Cupertino μάλιστα έχει δώσει και 2-3 εβδομάδες σαν χρονικό περιθώριο στον Developer για να ανεβάσει κάποια αναβάθμιση χωρίς το widget, οπότε αν σας ενδιαφέρει να έχετε αυτή την δυνατότητα, θα πρέπει να το κατεβάσετε πριν να γίνει διαθέσιμη η νέα έκδοση – και φυσικά δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε στην συνέχεια. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*