Δείτε στην πράξη το Shape CC & το Illustrator CC [Video]

Πρόσφατα η Adobe αναβάθμισε τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τις συσκευές που “φοράνε” το φορητό λειτουργικό σύστημα της Apple. Στην MAX 2014 conference έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις και πλέον οι νέες υλοποιήσεις είναι διαθέσιμες στο AppStore. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες υλοποιήσεις της, χρησιμοποιώντας το tablet της εταιρείας από το Cupertino.

adobe_new_apps

Your creativity is going places.

Bring the power of desktop apps like Photoshop CC and Illustrator CC to your phone or tablet with all-new connected mobile apps. Capture colors and other inspiration, sketch and draw, and edit photos and videos — all on the go. Your Creative Profile lets you bring those assets into companion desktop and mobile apps, so you have everything you need to do your best work anywhere.

Με την χρήση του Shape CC έχετε την δυνατότητα να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε vector και στην συνέχεια να την χρησιμοποιήσετε στο Illustrator CC. Η Adobe μπορεί να στοχοποιήθηκε τόσο πολύ από την Apple για την χρήση του mobile Flash, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι δύο εταιρείες είχαν πάντα μια ξεχωριστή συνεργασία σε ότι αφορά τις δημιουργικές υλοποιήσεις της πρώτης – και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει το iOS.

Περισσότερα για τις νέες mobile εφαρμογές της Adobe μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πιο πάνω links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*