Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας σε iPhone 5

Πρόσφατα έκανε τον γύρο του κόσμου μια εξαγγελία από την Apple σχετικά με ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας, για όσα iPhone 5 κυκλοφόρησαν στην αγορά από τον Σεπτέμβρη του 2012, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013. Μιας και κάποιοι φίλοι μας ρώτησαν σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, είπαμε να ανεβάσουμε ένα θέμα για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση – σε ότι αφορά του χρήστες στην Ελλάδα.

appleearnings

Θα πρέπει αρχικά να πλοηγηθείτε σε αυτή την σελίδα και να βάλετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας που θα βρείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες. Στην συνέχεια και αν η συσκευή σας ανήκει στις συγκεκριμένες παρτίδες, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους εξουσιοδοτημένους Service Providers που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς!

Οι εξουσιοδοτημένοι Service Providers στην περίπτωσή μας είναι η Infoquest και περιλαμβάνουν όλα τα καταστήματα iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα προβλέπει αλλαγή της ελαττωματικής μπαταρίας – αφού έχετε κρατήσει κάποιο backup πρώτα -, ενώ αν έχετε πληρώσει για αλλαγή της μπαταρίας, μπορείτε να καλέσετε την Apple στο 00800 4414 5417, για κάποιο refund που προβλέπεται. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” – ώστε να ενεργοποιηθεί το link. Στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*