[Διαγωνισμός] Γιορτάζουμε και σας χαρίζουμε παιχνίδια!

Σήμερα γιορτάζουμε τον τέταρτό μας χρόνο και λέμε να σας χαρίζουμε λίγη χαρά – για την ακρίβεια λέμε να σας κάνουμε δώρο παιχνίδια! Όπως είχαμε πει και σε κάποιο πιο παλαιό άρθρο μας, το iOS είναι και ψυχαγωγία. Επιλέξτε λοιπόν οποιοδήποτε παιχνίδι για το iPhone ή το iPad θέλετε και αν είστε μέσα στους 10 τυχερούς αναγνώστες μας, θα το κερδίσετε δωρεάν!

AmazingSpider-Man2

Κάντε μας “Like” στο FaceBook, αφήστε τις ευχές σας σαν σχόλιο στο άρθρο για τον τέταρτο χρόνο του iAppsHellas – μαζί με ένα valid email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε –, πείτε μας πιο παιχνίδι θέλετε για το iPhone ή το iPad και μπείτε στην κλήρωση!

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι και την Κυριακή 20/7/2014 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail την Δευτέρα 21/7/2014 και μέχρι το βράδυ της ίδια ημέρα θα λάβουν το δώρο τους. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να ενεργοποιηθούν τα πιο πάνω links.

Καλή επιτυχία!

Υ.Γ.: Στην καταχώρηση του σχολίου δεν εμφανίζεται το email σας στους υπόλοιπους αναγνώστες…

Comments are closed.