9 στις 10 συσκευές τρέχουν iOS 7!

Η Apple ανακοίνωσε ότι το 90% των φορητών της συσκευών χρησιμοποιούν πλέον κάποια έκδοση του iOS 7. Πρόκειται για μια μέτρηση που πραγματοποιήθηκε από το AppStore, για μια περίοδο 7 ημερών. Η εταιρεία δεν αναφέρει ξεχωριστά τις εκδόσεις του iOS 7, ενώ επιπλέον μας ενημερώνει πως μόλις το 6% τρέχει την έκδοση 6 του iOS, ενώ οι υπόλοιπες συσκευές τρέχουν κάποια παλαιότερη έκδοση του φορητού λειτουργικού της.

wwdc2013_ios_7_banner

Θέλετε να κάνουμε τις αντίστοιχες συγκρίσεις με το λειτουργικό της Google ή λέτε πως θα στεναχωρήσουμε κόσμο; Τα στοιχεία μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε στο site της Apple, πατώντας εδώ. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View” ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Από την άλλη το iOS 8 θα κυκλοφορήσει σύντομα και στο ευρύ και θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές προσθήκες όπως το Continuity, το Handoff, το iCloud Photo Library, το iCloud Drive, την υλοποίηση Health για την υγεία, τα αναβαθμισμένα notifications που θα προσφέρουν την δυνατότητα άμεσων ενεργειών, τα 3rd-party πληκτρολόγια και τόσες άλλες βελτιώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*