Η Apple ετοιμάζει την έκδοση 7.1.2 του iOS…

Από την μία είναι το πρόβλημα ασφαλείας για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες – πρόβλημα που βάζει σε κίνδυνο όλες τις κλεμμένες συσκευές. Από την άλλη υπάρχουν κάποια θέματα με την λειτουργία του iMessage – που έχουν ως αποτέλεσμα το εξής φαινόμενο: οι χρήστες που έχουν αλλάξει λειτουργικό και δεν χρησιμοποιούν πλέον το iPhone τους, αν δεν απενεργοποιήσουν το iMessage στην iOS συσκευή τους, δεν θα είναι σε θέση να λαμβάνουν τα SMS που τους στέλνουν οι άλλοι χρήστες με iOS συσκευές.

wwdc2013_ios_7_banner

Με αυτά και αυτά η Apple πρέπει να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και σε πρόσφατο άρθρο του το macrumors κάνει λόγο για μια ανοδική τάση που παρατηρείται στους server του από συσκευές που τρέχουν μια νέα έκδοση του φορητού λειτουργικού της εταιρείας από το Cupertino, που εμφανίζεται ως iOS 7.1.2.

With just eleven days to go until the expected public unveiling of iOS 8 at its Worldwide Developers Conference keynote, Apple also appears to be working on an upcoming iOS 7.1.2 update, as has also been hinted at by recent statements from the company. Devices identifying themselves as running iOS 7.1.2 and coming from Apple’s networks have been showing up in our web logs since last Friday.

Activity is still low, but that is typical for the early stages of update testing, particularly minor ones that may not require widespread internal or external testing. As a minor update, iOS 7.1.2 is likely to focus on bug fixes and other tweaks rather than major feature additions, and it likely will not even be put through a developer testing period before release.

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο WWDC το νέο iOS 8 και θα ήθελε η Apple να έχει λύσει τα παραπάνω προβλήματα, ενώ θα πρέπει να την απασχολεί μεταξύ των άλλων και το ζήτημα με τα συνημμένα στα email που αποστέλλονται – τα οποία πλέον δεν είναι κρυπτογραφημένα. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*