Τι μπορεί να κρύβει η εξαγορά της Beats…

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο σχετικά με την εξαγορά της Beats από την Apple. Η αλήθεια είναι πως δεν μας έκανε ιδιαίτερο κλικ – απλά για την ιστορία θα αναφέρουμε πως πρόκειται για μια κίνηση που θα κοστίσει $3.2 δις στην εταιρεία από το Cupertino.

DrDre-Jimmy

Ένα δημοσίευμα του Billboard έρχεται να βάλει φωτιά στα σενάρια που αφορούν ένα προϊόν που υποτίθεται πως περιμένουμε από την Apple. Εδώ και αρκετό καιρό οι διαρροές που έκαναν λόγο για μια HD τηλεόραση έχουν σταματήσει. Σύμφωνα όμως με τον Walter Isaacson – άνθρωπο που έχει γράψει την βιογραφία του Steve Jobs -, η αγορά σχετίζεται περισσότερο με το “άνοιγμα” που θέλει να κάνει στην συγκεκριμένη αγορά και λιγότερο με την μουσική.

Isaacson thinks the Apple-Beats deal is not about headphones or streaming music but rather is about video. He speculates that Cook wants Iovine to run Apple’s content business and help Apple launch the TV product that analysts have been gossiping about for years. The product has been held up because Apple can’t get all the content owners on board.

Η προσωπικότητα του Iovine – συνιδρυτής της Beats – έχει “ψήσει” τον Cook και ο CEO της Apple πιστεύει πως αποτελεί την ιδανική λύση για την συγκεκριμένη αγορά. Αν και τα παραπάνω δεν είναι παρά κάποιες σκέψεις του Isaacson, δεν αποκλείεται στο μέλλον να τις δούμε να επαληθεύονται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*