Γνωρίστε το Todoist, αξίζει… [Video]

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η iAppsHellas αναπτύσσει εφαρμογές για smartphones και tablets με εξειδίκευση στο iOS, ενώ είναι σε θέση να προσφέρει και σχετικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σε αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή εξυπηρετούμε κάποια projects, χωρίς να γράφουμε κώδικα. Σε τέτοιες πριπτώσεις μπορεί να χρειαστείτε ένα εργαλείο για να οργανώσετε μια μικρή ομάδα συνεργατών. Το Todoist αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές.

todoist

The perfect to-do list app is there wherever you need it: on your iPhone, iPad, desktop, browser, Gmail, and more.

Join 1+ million people who are doing amazing things with Todoist—the leading todo list and task manager for iPhone and iPad. Featured by Forbes, The Guardian, Mashable, NYT, Lifehacker, TechCruch, The Next Web, and many others. Todoist works on 13 platforms and syncs across all your devices, so your tasks are always where you need them.

Η πλατφόρμα έρχεται με μια σειρά από λειτουργίες που θα φανούν πολύ χρήσιμες σε όσους πρέπει να αναθέσουν εργασίες σε κάποιους συνεργάτες και να είναι σε θέση να παρακολουθεί την πορεία τους. Διαθέτει εφαρμογή για κάθε λειτουργικό και πρόσφατα έγινε διαθέσιμο ένα νέο update για την υλοποίηση που είναι διαθέσιμη στο AppStore.

What’s New in Version 8.2

• Native support for uploading any kind of file to your Todoist tasks.
• Record, attach, and play audio notes into any task, from any project.
• Integration with G-Drive and Dropbox for in-task document management.
• In-task thumbnails and file icons based on each file type.

Η εφαρμογή για το iPhone και το iPad είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ. Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του όμως, μπορείτε να αγοράσετε το ετήσιο premium upgrade μέσα από την εφαρμογή – το οποίο πάντως, δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις υποχρεωτικό.

Η υλοποίηση έχει ένα flat design – στα πλαίσια του iOS 7 – και με την χρήση των Push Notifications, μπορείτε να μένετε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με την πορεία των εργασιών που έχετε αναθέσει ή σας έχουν αναθέσει. Η εφαρμογή θα φανεί πολύ χρήσιμη και στους απλούς χρήστες καθώς παρέχει ευκολίες που δεν είναι διαθέσιμες στην native to-do εφαρμογή του iOS, ενώ οι premium χρήστες με το τελευταίο update απολαμβάνουν κάποιες επιπλέον ευκολίες όπως η χρήση ηχογραφημένων σημειώσεων.

Πρόκειται για μια εφαρμογή που την χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS και θέλετε να κατεβάσετε το Todoist απευθείας, τότε πατήστε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και επιλέξτε “Open as Web View“, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πιο πάνω link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*