Πρόγραμμα αντικατάστασης iPhone 5 με ελαττωματικό button

Πρόσφατα έκανε τον γύρο του κόσμου μια εξαγγελία από την Apple σχετικά με ένα πρόγραμμα αντικατάστασης συσκευής, για όσα iPhone 5 κυκλοφορούν με ελαττωματικό Sleep/Wake button. Μιας και αρκετοί φίλοι μας ρώτησαν σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, είπαμε να ανεβάσουμε ένα θέμα για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση – σε ότι αφορά του χρήστες στην Ελλάδα.

apple-store-5th

Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αν η συσκευή σας βρίσκεται στον πρώτο χρόνο της εγγύησης της και δεν λειτουργεί το Sleep/Wake button, τότε απλά κάντε χρήση της εγγύησης που έχετε διαθέσιμη. Διαφορετικά θα πρέπει να απευθυνθείτε στους εξουσιοδοτημένους Service Providers που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς!

Οι εξουσιοδοτημένοι Service Providers στην περίπτωσή μας είναι η Infoquest και περιλαμβάνουν όλα τα καταστήματα iStorm σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα προβλέπει αλλαγή της ελαττωματικής συσκευής με ανακατασκευασμένο τηλέφωνο – συσκευή που θα έχει καινούρια μπαταρία, καινούριο εξωτερικό περίβλημα και καινούρια οθόνη, ενώ θα έχει περάσει πρόσφατα και από πλήρη τεχνικό έλεγχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*