Τεκμήρια: Δωρεάν στο AppStore για λίγες ημέρες!

Η δημιουργική ομάδα της iAppsHellas σε συνεργασία με την Financialteam, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα.

passbook_tek

Με τoν πλέον εύκολο τρόπο, καταχωρώντας σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και με απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, μπορείτε να έχετε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας!

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν από λίγες ημέρες έγινε διαθέσιμη και η αντίστοιχη έκδοση για το Android. Θέλοντας να το γιορτάσουμε, διαθέτουμε δωρεάν την εφαρμογή στο AppStore – αντί των 1.79 Ευρώ που κοστολογείται κανονικά -, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πατήστε εδώ και κατεβάστε την άμεσα στην συσκευή σας.

Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και να επιλέξτε “Open as Web View” – ώστε να ενεργοποιηθεί το link και να μπορέσετε να μεταφερθείτε στο απευθείας στο AppStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*