Τεκμήρια: Τώρα και στο Android!

Η iAppsHellas όπως γνωρίζετε αναπτύσσει εφαρμογές για smartphones και tablets με εξειδίκευση στο iOS, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της μεταφοράς τους σε όλες τις πλατφόρμες της αγοράς. Η δημιουργική ομάδα της iAppsHellas είναι σε θέση να ξεκινήσει με τη σχεδίαση και να προχωρήσει στην υλοποίηση της εφαρμογής που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε project.

tek_galaxy

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζουμε μια εφαρμογή για το φορητό λειτουργικό της Google, αλλά είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε με τον δικό μας λογαριασμό και έτσι λοιπόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την μεταφορά της υλοποίησής μας Τεκμήρια και στο Google Play – την οποία μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Η εφαρμογή διαθέτει την λογιστική υποστήριξη της Financialteam, ενώ διαθέτει ολόκληρο το look and feel που έχει η εφαρμογή στο iOS. Με τoν πλέον εύκολο τρόπο, καταχωρώντας σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και με απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, μπορείτε να έχετε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα και εύκολα.

Για να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως και η αντίστοιχη εφαρμογή στο AppStore θα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα διαθέσιμη δωρεάν. Μην χάσετε την ευκαιρία λοιπόν να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή – πατώντας εδώ – που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αν διαβάζετε την είδηση μέσω της εφαρμογής μας για το iOS, τότε μπορείτε ν πατήσετε το κουμπί ενεργειών που υπάρχει επάνω και δεξιά και να επιλέξτε “Open as Web View” – ώστε να ενεργοποιηθεί το link και να μπορέσετε να μεταφερθείτε στο απευθείας στο AppStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*