Χρηματοδότηση $820.000 για το Locish

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το Locish, μια υλοποίηση που αρχικά είχε παρουσιαστεί ως μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να φέρει σε επαφή τους ταξιδιώτες που ήθελαν να γνωρίσουν εστιατόρια, μπαρ και άλλα μέρη, με τους κατοίκους της κάθε πόλης. Οι δεύτεροι έπαιρναν ένα μικρό ποσό χρημάτων για κάθε συμβουλή που αποδέχονταν οι πρώτοι. Ένα χρόνο μετά, το Locish εξελίσσεται σε κάτι πιο γενικό, αφού δεν θα προορίζεται μόνο στο ταξιδιωτικό κοινό. Αντίθετα, στόχος της υπηρεσίας είναι να βοηθάει όποιον θέλει να ανακαλύψει καινούργια μέρη για φαγητό ή ποτό, στην πόλη του ή και κάπου αλλού.

JellyVsLocish

Τα σημαντικά νέα όμως αφορούν την πρόσφατη ανακοίνωση που έκανε διαθέσιμη η ομάδα του Locish, σύμφωνα με την οποία εξασφάλισε χρηματοδότηση σε επίπεδο seed funding ύψους $820.000 – στην οποία συμμετείχαν το Odyssey Jeremie Partners, το Jeremie Openfund II και τρεις ιδιώτες επενδυτές με έδρα τη Silicon Valley.

Seed Funding – We Are fueled!

We’re excited to announce that (drum roll) we raised $820K in seed funding to relaunch Locish with a whole slate of new features and functionality. As you’re reading this, we are retooling and revamping the app.

Changes are afoot, we feel humbled and inspired. This round is the most significant yet for us. As always we are 1000% committed to the mission: enabling users to ask like-minded people for real-time recommendations on new places to eat, drink and have fun.

Raising capital drives the development of our new app and gives us the necessary resources to further expand the Locish team.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής αναμένεται να είναι έτοιμη τον ερχόμενο Μάιο. Το αρχικό λανσάρισμα θα γίνει στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα αποκτήσουν πρόσβαση, συμπληρώστε το email σας στο locish.com – από όπου μπορείτε να πάρετε και περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*