Τεκμήρια: Σύντομα και με κουπόνι στο Passbook!

Ετοιμάζουμε μια έκπληξη για τους χρήστες της εφαρμογής Τεκμήρια και είπαμε να σας πούμε μερικές λεπτομέρειες που αφορούν την επόμενη έκδοση που θα γίνει σύντομα διαθέσιμη. Όπως γνωρίζεται η υλοποίηση μας διαθέτει την λογιστική υποστήριξη της εταιρείας Financial Team.

passbook_location_settings

Στην επομένη έκδοση της εφαρμογής λοιπόν, ο χρήστης θα είναι σε θέση μέσα από την εφαρμογή να εκδίδει το δικό του κουπόνι στο Passbook, το οποίο θα του προσφέρει κάποια επιπλέον προνόμια, τα οποία θα μπορεί να τα εξαργυρώσει σε ένα από τα επτά σημεία του δικτύου εξυπηρέτησης πολιτών της Financial Team.

Σε πρώτη φάση όλοι οι κάτοχοι του πάσου θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν 20% έκπτωση στις δηλώσεις εισοδήματος για το οικονομικό έτος του 2014. Όπως καταλαβαίνεται πρόκειται για μια πρωτοποριακή υλοποίηση η οποία θα προσθέσει επιπλέον αξία στην εφαρμογή και ουσιαστικά θα επιστρέφει και με το παραπάνω τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά της. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο AppStore, κοστίζει 1.79 Ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*