Διαθέσιμη η εφαρμογή του iAppsHellas στο iOS!

Πριν από κάποιο χρονικό διάστημα σας είχαμε ενημερώσει για την πορεία της εφαρμογής του iAppsHellas για το iOS, που έχει σαν στόχο να σας φέρει ακόμη πιο κοντά μας. Η εφαρμογή iAppsHellas λοιπόν είναι πλέον διαθέσιμη στο AppStore και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν!

iAppsApp_1_1_14

Μάθετε όλα τα νέα που αφορούν το iOS, με μια ματιά. Διαβάστε τα θέματα που θέλετε με ένα κλικ, ενώ μπορείτε να γνωρίσετε τις δραστηρίοτητες της δημιουργικής ομάδας της iAppsHellas. Η υλοποίηση μας για το iOS προσφέρει πληροφόρηση σχετικά με τα νέα του blog, αλλά παρέχει και πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο στο blog.

Έχοντας ετοιμάσει μια εφαρμογή αποκλειστικά για το iOS 7, έχουμε λάβει υπόψιν μας όλες τις προσθήκες που θα πρέπει να περιλαμβάνει μια σύγχρονη υλοποίηση, όπως νέα animations και transparent αντικείμενα, ενώ μέχρι και το background της εφαρμογής ανανεώνεται δυναμικά!

Με την χρήση των Push Notifications μπορούμε να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό, ενώ μέσω του chat μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους υπόλοιπους φίλους μας και αν το επιθυμείτε, να ενημερώνεστε για κάθε νέο μήνυμα στο chat μέσω Push Notifications – εφόσον το επιλέξετε μέσα από τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ. Θα τα πούμε στο chat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*