Αποδείξεις: Διαθέσιμη η έκδοση 3.3.14 στο AppStore

Άλλη μια νέα έκδοση που αφορά την υλοποίησή μας που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Netcom Integrator, την εφαρμογή Αποδείξεις, έγινε διαθέσιμη. Η πρόσφατη μεγάλη αναβάθμιση προσέφερε πλήρη συμβατότητα με τις σχεδιαστικές γραμμές του iOS 7, ενώ η αναζήτηση της επωνυμίας μέσω του ΑΦΜ πλέον πραγματοποιείται με την χρήση του VIES.

Η έκδοση 3.3.14 περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες ώστε να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες τα μικρά μυστικά της υλοποίησης που θα την κάνουν ακόμη πιο εύκολη στην καθημερινή της χρήση, αλλά και να καταλάβουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επαναφέρουν ένα αντίγραφο ασφαλείας στην συσκευή τους – καθώς η εφαρμογή προσφέρει πολλές επιλογές σε ότι αφορά τον συγχρονισμό της βάσης της.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η λογιστική υποστήριξη της εφαρμογής πραγματοποιείται πλέον από την Financial Team και έτσι οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα σχετικά νέα, αλλά και να μας στείλουν τις ερωτήσεις τους στο σχετικό τμήμα της εφαρμογής – έχοντας την δυνατότητα της πληροφόρησης από το δίκτυο εξυπηρέτησης πολιτών της Financial Team.

Αν θέλετε να καταχωρήσετε τις αποδείξεις στο iPhone σας με τον πιο εύκολο και τον πιο γρήγορο τρόπο, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την έκδοση 3.3.14 που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο AppStore, την οποία θα βρείτε εδώ – ενώ οι παλαιότεροι χρήστες της εφαρμογής θα βρουν τις νέες οδηγίες πολύ χρήσιμες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*