Αποδείξεις: Όλα τα τελευταία νέα…

Πρόσφατα κάναμε διαθέσιμη μια νέα έκδοση που αφορά την υλοποίησή μας που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Netcom Integrator, την εφαρμογή Αποδείξεις. Η τελευταία αναβάθμιση προσφέρει πλήρη συμβατότητα με τις σχεδιαστικές γραμμές του iOS 7, ενώ η αναζήτηση της επωνυμίας μέσω του ΑΦΜ πραγματοποιείται με την χρήση του VIES.

Οι βελτιώσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Έχουμε ήδη υποβάλλει στο AppStore την νέα έκδοση, η οποία περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες ώστε να γνωρίσουν όλοι οι χρήστες τα μικρά μυστικά της υλοποίησης που θα την κάνουν ακόμη πιο εύκολη στην καθημερινή της χρήση, αλλά και να καταλάβουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επαναφέρουν ένα αντίγραφο ασφαλείας στην συσκευή τους – καθώς η εφαρμογή προσφέρει πολλές επιλογές σε ότι αφορά τον συγχρονισμό της βάσης της.

Τέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η λογιστική υποστήριξη της εφαρμογής πραγματοποιείται πλέον από την Financial Team και έτσι οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα σχετικά νέα, αλλά και να μας στείλουν τις ερωτήσεις τους στο σχετικό τμήμα της εφαρμογής – έχοντας την δυνατότητα της πληροφόρησης από το δίκτυο εξυπηρέτησης πολιτών της Financial Team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*