Τεκμήρια: Σύντομα διαθέσιμη η νέα έκδοση…

Η δημιουργική ομάδα του iAppsHellas σε συνεργασία με την Financial Team, σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα.

Η εφαρμογή πρόκειται να συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής και η υποστήριξή της από την πλευρά μας δεν έχει σταματήσει ούτε μια ημέρα, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη στο iOS 7 – μία από τις πρώτες Ελληνικές υλοποιήσεις που αναβαθμίστηκαν στο νέο λειτουργικό της Apple -, ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζεται με τον Ν.4110/2013.

Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση που μεταξύ των άλλων θα προσφέρει μικρές βελτιώσεις, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουμε και σε κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά το περιβάλλον εργασίας.

Η εφαρμογή κοστίζει 1.79 Ευρώ και σας επιτρέπει να συμπληρώσετε σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και αφού την ενημερώσετε σχετικά με την ηλικία σας και την οικογενειακή σας κατάσταση, είναι σε θέση να σας παρέχει την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας. Θα την βρείτε στο Ελληνικό AppStore πατώντας εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*