Έρχεται το Touch ID tweak από τον Elias Limneos [Video]

Το πρώτο πράγμα που θα σας κάνει εντύπωση μόλις αγοράσετε το νέο iPhone 5S είναι φυσικά το Touch ID. O αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο home button της συσκευής, σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το iPhone σας αλλά και προχωρήσετε σε αγορές στο iTunes Store, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητάς σας μέσω του δακτυλικού αποτυπώματός σας.

Touch-ID-exploded-pic

Το δεύτερο πράγμα είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποια άλλη σχετική συνέργεια, κάτι που παρατήρησε και ο “δικός” Developer Elias Limneos – δημιουργός των SBRotator, CallBar, Aquaboard, AudioRecorder κ.λ.π. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο tweak για το Touch ID, το οποίο σας επιτρέπει να κλειδώσετε στο δακτυλικό αποτύπωμά σας τις εφαρμογές που επιθυμείτε:

Όπως μπορείτε να δείτε και στο πιο πάνω βίντεο, η χρήση του Touch ID tweak σας επιτρέπει να δανείσετε σε κάποιον την συσκευή σας, αλλά να μην του επιτρέψετε την πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά αν ψαρώσατε με το εφέ που βλέπετε στο βίντεο, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το Aquaboard από το Cydia Store.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*