Σεμινάρια iPhone από το iStorm: Το iAppsHellas ήταν εκεί!


Αν πριν από λίγο χρονικό διάστημα κάποιος αναφερόταν σε δωρεάν σεμινάριο για το iPhone, θα μας φαινόταν σαν κακόγουστο αστείο. Σήμερα όμως είναι μια πραγματικότητα που υλοποιεί το iStorm και προσφέρει στους χρήστες της συσκευής της Apple.

Τα σεμινάρια του iStorm δεν απευθύνονται μόνο σε χρήστες iPhone αλλά καλύπτουν μια σειρά θεμάτων που αφορούν τα προϊόντα της Apple. Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις αγαπημένες σας εφαρμογές και συσκευές, είτε ξεκινάτε τώρα με τον πρώτο σας Mac, είτε θέλετε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των υπολογιστών της Apple πριν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε για πάντα το PC σας, σίγουρα θα βρείτε ανάμεσα στα σεμινάρια που οργανώνει κάποια που σας ενδιαφέρουν.


Χθες λοιπόν έγινε το… ιστορικό πρώτο σεμινάριο για το iPhone με τίτλο «Εξερευνώντας το iPhone» και το iAppsHellas ήταν εκεί και κάλυψε το γεγονός.

Τα θέματα που κάλυψε το περίπου ¾ της ώρας σεμινάριο, ήταν η πρώτη επαφή με την συσκευή και οι διαφορές σε H/W & S/W σε σχέση με τον προκάτοχό του. Έγινε εκτεταμένη αναφορά στο Design, την οθόνη Retina, την νέα κάμερα και την τελευταία έκδοση 4.0 του λειτουργικού iOS.

Με την λήξη του σεμιναρίου έγιναν ερωτήσεις προς το ομιλητή, ενώ στην συνέχεια έγινε και μια Face Time κλήση με την χρήση 2 iPhone 4 συσκευών – με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.


Όπως μας ενημέρωσαν, στο μέλλον θα γίνουν και πιο εξειδικευμένα σεμινάρια με πιο συγκεκριμένα tasks που αφορούν το iPhone και το iOS. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία αλλά και τον κο Τσανακαλιώτη για την φιλοξενία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*