[Διαγωνισμός] Κερδίστε promo codes του MyIMport!

Το MyIMport είναι μια υλοποίηση της δημιουργικής ομάδας του iAppsHellas για την Easy Desk Solutions, που σας δίνει την δυνατότητα του υπολογισμού του κόστους εισαγωγής προϊόντων από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα, εύκολα και γρήγορα. Η νέα έκδοση 2.1.13 της εφαρμογής έγινε πρόσφατα διαθέσιμη και έρχεται με βελτιωμένο UI στα πλαίσια του iOS 7, Push Notifications και ανανεωμένο περιεχόμενο.

express-delivery-of-goods

Το MyIMport κοστίζει 1.79 Ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ, αλλά σήμερα λέμε να προσφέρουμε 5 promo codes στους φίλους του iAppsHellas! Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε την εφαρμογή.

Κάντε μας “Like” στο FaceBook, αφήστε εδώ το σχόλιο σας για την εφαρμογή – μαζί με ένα valid email για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε – και μπείτε στην κλήρωση! Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι την Κυριακή 17/11/2013 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail την Δευτέρα 18/11/2013.

Καλή επιτυχία!

Υ.Γ.: Στην καταχώρηση του σχολίου δεν εμφανίζεται το email σας στους υπόλοιπους αναγνώστες…

11 comments

 • 18/11/2013 at 21:22 // Reply

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας. Οι νικητές είναι οι παρακάτω:

  PANAGIOTIS KAVVOURIS
  DIMI
  maria kyttaki
  Μιλενα Τσαμουρλιδου
  KOSTAS DIM

  Οι νικητές θα ενημερωθούν με email και θα λάβουν τους απαραίτητους promo codes. Θα θέλαμε να μάθουμε τις εντυπώσεις σας για την εφαρμογή, οπότε καλό θα ήταν να ανεβάσετε και ένα review στο AppStore όταν δοκιμάσετε την εφαρμογή.

  Σας περιμένουμε και πάλι στην σελίδα μας για ότι νεότερο για το iOS, με αποκλειστικά reviews και πολλούς διαγωνισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*