Βρες το ελληνικό λογότυπο: Πολύ όμορφο και διασκεδαστικό…

Είναι γνωστό πως πέραν των μέτριων υλοποιήσεων που έχουμε δει κατά καιρούς από Έλληνες Developers, υπάρχουν από την άλλη και κάποιες πολύ καλές εφαρμογές γραμμένες από Ελληνικά χέρια. Μία από αυτές είναι και το «Βρες το ελληνικό λογότυπο», το οποίο είναι ένα παιχνίδι γνώσεων που περιέχει αποκλειστικά, λογότυπα ελληνικών εταιρειών ή οργανισμών.

logotypo

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αναγνωρίσετε το λογότυπο ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Αν δυσκολευτείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια βοήθεια. Αυτές είναι η αφαίρεση περιττών γραμμάτων και η εμφάνιση γραμμάτων. Για κάθε σωστή επιλογή κερδίζετε πόντους που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις βοήθειες.

Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα δημοσίευσης του quiz στο facebook/twitter, ώστε να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας. Ανάλογα με τη βαθμολογία σας καταχωρείτε το όνομά σας στο GameCenter, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς μέσω In-App Purchase, λογοτύπων ελληνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, αλλά και επιπλέον νομίσματα.

Πρόκειται για μια απλή, αλλά πολύ καλοσχεδιασμένη Universal υλοποίηση που προσφέρει υποστήριξη του GameCenter – όπως πρέπει να κάνει κάθε παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του – και είναι δεδομένο πως θα σας “κλέψει” αρκετές ώρες παιχνιδιού. Εμείς το δοκιμάσαμε και το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις του Ελληνικού AppStore και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*