Φθηνό iPhone: Θα μπορούσε να είναι έτσι;

Πολλά έχουν ακουστεί για μια πιο οικονομική έκδοση του iPhone, η οποία θα δώσει την δυνατότητα σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό να κάνει δικό του ένα smartphone που τρέχει iOS. Φωτογραφίες που παρουσιάζουν κάποια μέρη της συσκευές έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει για την αυθεντικότητα αυτών των “αποκαλύψεων”.

Το macrumors ανέβασε κάποιες υποθετικές φωτογραφίες αυτού του φθηνότερου πλαστικού iPhone βασισμένες στις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα και αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι φυσικά η επιλογή που θα μπορούσε να προσφέρει η Apple, πουλώντας το “φθηνό” iPhone σε μια σειρά από χρώματα.

Αν και η ομοιότητες με το iPhone 5 είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, η χρήση του πλαστικού κάνει την συσκευή ελαφρώς μεγαλύτερη σε σχέση με αυτή που υπάρχει τώρα στο εμπόριο. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες σε μεγαλύτερη ανάλυση αν “πατήσετε” επάνω τους.

Η δική μας άποψη πάντως είναι πως ακόμη και να γίνει διαθέσιμη στην αγορά μια τέτοια υλοποίηση, η τιμή δεν θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή ενώ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι τα features που μπορεί να “κόψει” η Apple ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διαθέτει η συσκευή. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η εταιρεία μετά το καλοκαίρι…

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*