Παγκόσμιος μεταφραστής: Εικονογραφημένος γλωσσικός οδηγός

Κάνετε το iPhone ή το iPod touch τον προσωπικό σας μεταφραστή σε 23 γλώσσες.

Ο παγκόσμιος μεταφραστής λεξικό αποτελεί έναν ομιλούμενο εικονογραφημένο γλωσσικό οδηγό που μεταφράζει ελληνικές λέξεις και ιδιωματισμούς σε 23 γλώσσες. Το πρόγραμμα σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα επικοινωνίας στο εξωτερικό χωρίς γνώσεις ξένων γλωσσών, καθώς, εάν χρειαστεί, μπορεί απλά να προφέρει τη μετάφραση. Εύκολα κατανοητές εικονογραφήσεις διευκολύνουν, επιπλέον, την επικοινωνία.

Με τον παγκόσμιο μεταφραστή λεξικό μπορείτε χωρίς καθόλου γνώσεις ξένων γλωσσών να κάνετε κρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, να πηγαίνετε το αυτοκίνητο στο συνεργείο ή να παραγγέλνετε σε εστιατόρια. Συνολικά, περιλαμβάνονται περισσότεροι από 2.100 ιδιωματισμοί και λέξεις ανά γλώσσα, συνοπτικά ταξινομημένα ανά θεματικούς τομείς, όπως, π.χ., τελωνεία, ξενοδοχεία, υπηρεσίες, αναχωρήσεις, συνεργεία αυτοκινήτων, αξιοθέατα, διασκέδαση, φαγητό και ποτό, άθληση και ψυχαγωγία.

Με την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης επιτυγχάνετε το στόχο σας ακόμη γρηγορότερα. Εάν, παραδείγματος χάριν, επιθυμείτε να κάνετε κράτηση ενός μονόκλινου δωματίου σε ξενοδοχείο, εισάγετε απλά στο πεδίο αναζήτησης “μονόκλινο” και γίνεται αμέσως εύρεση της κατάλληλης πρότασης “Θα ήθελα ένα μονόκλινο δωμάτιο”.

★ Περισσότεροι από 2.100 εικονογραφημένοι ιδιωματισμοί και λέξεις ανά γλώσσα επενδυμένοι με ήχο.

★ 23 γλώσσες-στόχος: αγγλικά (βρετανικά), αγγλικά (αμερικάνικα), γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, δανέζικα, ολλανδικά, φινλανδικά, σουηδικά, νορβηγικά, πολωνικά, τσέχικα, σλοβάκικα, ρώσικα, ουγγαρέζικα, τούρκικα, κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα, αραβικά, εβραϊκά.

★ Όλοι οι ιδιωματισμοί προφέρονται από φυσικούς ομιλητές της εκάστοτε γλώσσας.

★ Ακριβής και κατανοητή ταξινόμηση σε θέματα και υποθέματα.

★ Γρήγορη αναζήτηση πλήρους κειμένου, ακόμη και ανά τμήματα λέξεων.

★ Όλα τα περιεχόμενα στη συσκευή, συνεπώς δεν απαιτείται για τη χρήση σύνδεση στο Ίντερνετ.

★ Κάθε καταχώρηση είναι εικονογραφημένη, κάτι που διευκολύνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία.

★ Ολόκληρη η επιφάνεια χρήστη στα ελληνικά.

★ Πολύ εύκολος χειρισμός, κατανοητός τόσο στα παιδιά όσο και στους συνταξιούχους.

Τιμή εφαρμογής 7.99 Ευρώ.

iTunes link

Άποψη iAppsHellas: Αν και δεν κάνουμε λόγο για μια νέα εφαρμογή, η αναφορά μας κρίνετε απαραίτητη καθώς πρόκειται για ένα app εξαιρετικά χρήσιμo. Εφόσον βρεθούμε σε μια χώρα που δεν γνωρίζουμε την γλώσσα, είναι σε θέση να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να συνεννοηθούμε με τους ντόπιους. Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως ο στόχος της δεν είναι να ξεκινήσετε μια συζήτηση σε βάθος, αλλά είναι σίγουρο πως θα σας λύσει τα χέρια στο ξενοδοχείο, στο εστιατόριο, στην αγορά και σε οποιαδήποτε καθημερινή επαφή έχετε στην χώρα που επισκέπτεστε. Αν μάλιστα υπολογίσετε και το πλήθος των γλωσσών που υποστηρίζονται, τότε αντιλαμβάνεστε το πεδίο εφαρμογής της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*