Περισσότεροι από 270.000 οι χρήστες του evasi0n, μέσα σε μία ώρα!

Η σημαντικότερη είδηση των ημερών που αφορά το iOS, δεν είναι άλλη από την κυκλοφορία του evasi0n, του εργαλείου που προσφέρει Untethered Jailbreak σε όλες της συσκευές που τρέχουν iOS 6 – με μοναδική εξαίρεση το Apple TV 3G.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή καθώς περισσότεροι από 270.000 χρήστες προχώρησαν σε Jailbreak, την πρώτη ώρα της κυκλοφορίας του εργαλείου – σύμφωνα με tweet του musclenerd!

Είναι φυσικό να υπάρχουν κάποια αρχικά προβλήματα, καθώς οι servers έχουν κατακλυστεί από την χρήση των ενδιαφερομένων, ενώ από τα διάφορα bugs που παρουσιάζονται σε αυτή την πρώτη φάση, πιο έντονα είναι τα προβλήματα στην λειτουργία της εφαρμογής του iOS για τον καιρό – κάτι πάντως που θα διορθωθεί με επερχόμενο update, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο το evasi0n 6.x Untether 0.1-1 στο Cydia.

Τέλος, αν κάποιοι από εσάς είχατε προχωρήσει σε Tethered Jailbreak του iOS 6.x σε συσκευή που δεν «φοράει» A5 επεξεργαστή – δηλαδή iPhone 3GS, iPhone 4 & iPod Touch 4 –, μπορείτε τώρα να κάνετε Untethered Jailbreak μέσω του Cydia. Απλώς αναζητήστε το evasi0n και εγκαταστήστε το evasi0n 6.x Untether. Κάντε reboot και… αυτό ήταν όλο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*